Klein fotoverslagje van de emailcursistendag die op 8 oktober 2011 plaats vond in Schilde, bij Antwerpen, met Vlaamse en Nederlandse deelnemers. Het onderwerp was PROGRESSIES en met een regenachtige dag buiten was deze zaterdag  prima geschikt voor de studie! 

Er zijn maar een paar foto’s genomen, 1 keer links van mij, rechts van mij, en dit stel tegenover mij:-)

Links Brigitte, die de dag erop de progressieve Maan van Tweelingen naar Kreeft zou krijgen, die dag is ze wezen rondtoeren (Tweelingen) om huizen te kijken (Kreeft) ! – In het midden Dianna, schaterlachend, en rechts van haar Gerda.

Links van mij waren ze heel wat serieuzer, Conchita die driftig schrijft, eigenlijk niet op de foto en dan drie Vlamingen: Hugo, Eliane en Anne.

Direct rechts van mij zat Francine, die zeer gelukkig naar huis ging met allemaal mooie progressies in het komende voorjaar, en even zo mooie voorspellingen erbij natuurlijk:-)

Iets verder rechts weer twee Vlamingen: Greet en Gonda.

En hey, opeens zitten die links naast Hugo en Eliane, maar ha ha, deze foto werd de volgende dag genomen tijdens de VAK vergadering:-).

Dianna schreef nog:

Hoi Joyce,
Dankjewel, het was een heel leerzame dag gisteren, voor mij was qua progressies de overgang van P-Mc in Leeuw naar Maagd het duidelijkst, ik wil weer graag dienstbaar zijn in de maatschappij, en gaan werken in dienstverband,Maar mijn complimenten weer aan Hugo, het was weer helemaal tot in de puntjes verzorgd. En leuk om een aantal medecursistente ontmoeten, het was een hele mooie dag. Veel succes met je virussen Joyce. En de foto van opzij van jou, is toch echt de
mooiste geworden, heb dus voor een andere foto gekozen-P
 
 
 
Gerda schreef nog: Wel Dianna, de foto van Joyce is geweldig, zelfs heel spiritueel zo achter die bloemen en dan met gevouwen handen en geloken ogen, haha !!! Daar sta je mooi op Joyce !!! Laat het een afsluiting zijn voor jouw Nept.T op je Maan !!!:))
Trouwens ,dat wilde ik ook even doen : met alle dank voor de geslaagde dag, heel leerzaam, heel aangenaam en ook Hugo natuurlijk, heel gastvrij. Allemaal van harte een dank jullie wel.
Het weer was inderdaad gisteren pulp en ook bij het naar huis rijden  de ene bui na de andere maar vandaag is gewoon super stralend begonnen dus ga zo dadelijk op de hei wandelen met vriendin en mijn Mars T op Venus. Plus ook nog Maan T in Vissen opposiet mijn Maan in Maagd ( met de vriendin die dan weer alle vervelende dingen moet spuien zullen we nu maar netjes zeggen.)
 
———————————
 
De bloemen in het midden werden verzorgd door Tanja die nergens op de foto’s te bespeuren is.
 
***

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s