Het URANUS weekend.

Foto’s : Aukje Eijgelaar.

 Op weg naar het ven

 Voor een les in de avondzon!

 Even heerlijk pootjebaden…

 en mediteren met elkaar

 bij de ondergaande zon.

(Ingrid, die de vreemde botjes vond…)

Verslag van Martine:
Hoi Joyce en allen:
Ik heb mijn eerste inwijding of hoe je het mag noemen van een Oasisweekend kunnen meemaken en het was gewoonweg voor mij een FANTASTISCH WEEKEND!!! Het is moeilijk te omschrijven wat er door je heen gaat of wat je ervaart, de eerste avond van aankomst voel je je nog wel onwennig, er komt zoveel op je af en je hebt ook zoveel te verwerken (voor mij was ook de eerste keer met zo’n grote groep tesamen te zijn), toch voel je dat je opgenomen wordt in de groep, de zaterdag was het al een beetje beter en op zondag voelde ik mij in mijn sas, het was alsof ik er altijd al bij was, zo goed voelde het aan:_))

Het was een Uranus weekend en zelf ben ik tot heel verrassende en vernieuwende inzichten gekomen voor mijzelf dankzij de groep die ook in mijn relatie thuis ten goede komen, ik bouw die muur tussen ons nu niet meer hoger op, maar sloop hem nu steen per steen naar beneden af en het lukt stilletjes aan, die hint kreeg ik binnen in onze gezamelijke meditatie voordat Mercurius retro begon te lopen, in een flits wist ik dat ik mijn eigen koppigheid ook niet verder moest doordrijven.
Wij hebben ook wat afgelachen en de beruchte beker van het hartenjagen heb ik ook kunnen aanschouwen, de maaltijden die de keukenprinses Aukje bereidde waren overheerlijk, en de toetjes van Joyce mochten er ook zijn, lekker zoet!
iedereen deed zijn stukje, en alles verliep vlot en rustig, heel sereen, nu voel ik nog altijd die hartelijkheid die ik onvangen heb en heb kunnen meemaken en hoop in de toekomst er terug bij te zijn, voor mij was het de MAX en voor anderen indien jij het wilt meemaken gewoonweg DOEN!! vriendelijke groetjes
Martine
ps. aan de sisters, hebben jullie nog botjes gevonden?
(Voor het vervolg op de gevonden botjes moet je naar het verslag van de Werkweek daarna,  waarschijnlijk onder “werkweek”  ergens op http://www.chta.org )

v l n r: Hanny & Jacqueline en nog iemand

van Jacqueline aan Martine:
Hey Martine,
At 22:18 17-9-2002 +0200, you wrote:
>ik heb mijn eerste inwijding of hoe je mag mag noemen van een oasisweekend kunnen meemaken en het was gewoonweg
voor mij een FANTASTISCH WEEKEND!!!

Ik ‘vreesde’ :-)) al dat je het FANTASTISCH vond. Je was namelijk (net als een paar anderen) niet naar bed te slaan :-))
Ennuh, meestal is het eerste weekend het moeilijkst, kan ik me van mezelf herinneren. Ik voelde me tijdens mijn eerste weekend als een vreemde eend in de bijt. Tegenwoordig voel ik me er alleen maar goed (als er tenminste geen maansverduisteringen op een van mijn planeten vallen, op Mars als ik me dat goed herinner)
>wij hebben ook wat afgelachen en de beruchte beker van het hartenjagen heb ik ook kunnen aanschouwen,
Dat stinkding.*)*) Om een of andere voor ons onverklaarbare reden vind Jacq de beker stinken!!!
Volgens mij verlies ik alleen maar zodat ik dat stinkding niet tot volgend voorjaar in mijn huis hoef hebben staan. :-))
>en hoop in de toekomst er terug bij te zijn, voor mij was het de MAX en voor anderen indien jij het wilt meemaken gewoonweg DOEN!!
Helemaal mee eens, Martine. Leuk te horen dat je het zo fijn gehad hebt en tot een volgende keer dus.
Groetjes,
Jacq

 Hier worden de toetjes klaargemaakt

 Jelly in de keuken

Van Leontine:
Martine schreef:
..”nu voel ik nog altijd die hartelijkheid die ik onvangen heb en heb kunnen meemaken….”
Die hartelijkheid heb ik ook ervaren, het voelde vanzelfsprekend dat ik er ook bij was. Ik heb daarom ook erg genoten van het feit dat ik de gezichten zag achter al die namen van de lijst.
Ik wens je trouwens veel kracht en geluk toe, Martine.
Uranus had zijn uitwerking op mij, de storinkjes waren dan ook van de partij wat me jammer genoeg behoorlijk moe deed worden. Zaterdagavond na het eten had ik genoeg “voer” binnen gekregen, en ik smachte naar rust en ruimte om me heen.
Anyway, ik heb het een hele wonderlijke ervaring gevonden, ik heb waanzinnig verhelderende gesprekken gehad met Gertien en Nirak, ik heb genoten van de heerlijke soepen van Aukje (bij thuiskomst maandag direkt een pompoen gekocht en soep van gemaakt), maar waar ik het meeste van genoten heb is om te mogen verblijven in zo’n prachtige omgeving en in zo’n mooi huis!
En ook de Uranus ervaringen verteld in de cirkel op het grasveld, zitten gegrifd in mijn geheugen.
Kortom, een positieve groepservaring van een niet-groepsmens.
groetjes,
Leontine

 Ha, de toetjes …!!

 De 6 dollar toetjes nog even van dichtbij….

 Verslag van Joyce:
Hoi all,
na een heel ontspannen (en dat voor Uranus) weekend over Uranus, waar de verrassendste inzichten die werkelijk een heel bevrijdend gevoel gaven aan de orde kwamen, hebben we met een aantal van jullie, alleen maar mensen met Vissen op 6 blijkt.. (is vrijwilligerswerk…:-) ons deze week de blubber gewerkt en een ware koningskamer gecreeerd op OASIS.
Interessante bijkomstigheid is dat de composite tussen mij en alle Vissen op 6 mensen een Saturnustransit door het 8e huis van de composite oplevert, kun je nagaan waar onze gesprekken deze week over gingen, volgens mij net zo interessant als in het big brother huis Maar het little sister huis was natuurlijk veel leuker.
Ik heb de hele week verder geoefend op toetjes maken, en vrees dat ik nog veel meer stage moet lopen voor het volwaardige diploma: Jupiter-in-toetjes. Aukje had deze week Saturnus in soep en in Pindasaus (Kathleen trouwens ook) , Janneke had Neptunus in Stilte en Hard werken, en Nirak had Mars in koffie en in metselwerk. En passant hebben we ook nog even in drie stappen naar de horoscoop van de Paus gekeken en vastgesteld dat er in november een eclips is op zijn Zon, en ik heb aanschouwd hoe een gsm toestel werkt bij een verliefd iemand. Op een afstandje (bij de buren en zo..:-))
Als alles goed is is iedereen weer heelhuids thuisgekomen, en vanmiddag is het volle Maan: het licht van de eenheid
valt weer uiteen in diverse kleuren van de regenboog (is de graad van de Volle Maan) , oftewel, allerlei kleine details die nu aandacht vragen geloof ik, als ik het toepas op mijn komende week..:-)en nu begint de herfst bijna, BAH…
en Herman: we hebben geprobeerd een verbinding te krijgen met de site die jij noemde voor mijn belgische email-inbelpunt , maar Merc loopt nog retro, alles lukte maar het werkte nog niet..:) Maar veel dank voor de tip!
See you all next year we hope!

Groet,
Joyce

 mooi he?

 nog eentje… door Joyce gemaakt tijdens dit weekend.

 Workshopinformatie: http://www.astrologie.ws/workshop.htm